Einde Knastercross

HET DOEK VALT VOOR DE KNASTERCROSS

Beste vrijwilliger / deelnemer / bezoeker... Om maar meteen met de deur in huis te vallen:
2017 is het jaar dat het doek voor de Knastercross valt.

Afgelopen week heeft het bestuur van de stichting Knastercross unaniem en met pijn in het hart moeten besluiten om 'de stekker' uit dit mooie en unieke evenement te trekken.
De steeds strenger wordende regelgeving, de zeer hoge kwaliteitseisen die er gesteld worden aan een dergelijk evenement, de hoge kosten die dit alles met zich meebrengt, het steeds moeilijker worden om vrijwilligers (al dan niet tegen een vergoeding) te krijgen én het gegeven dat we de laatste 3 jaar ook nog eens te maken hebben gehad met slechte weersomstandigheden liggen ten grondslag aan dit besluit. Financieel is het gewoon niet meer haalbaar. Tel daar ook nog eens bij op de enorme tijdsinvestering die het organiseren van een dergelijk evenement met zich meebrengt en de financiële risico’s die wij als vrijwilligersbestuur lopen. Het moge duidelijk zijn dat er geen andere keuze mogelijk is. Helaas, we hadden het liever anders gezien.

Van deze gelegenheid willen wij dan ook gebruik maken om jou als trouwe vrijwilliger, deelnemer of bezoeker oprecht te bedanken voor het vertrouwen, het geloof in het evenement en de ondersteuning die je afgelopen jaar/jaren aan de Knastercross hebt gegeven. Een welgemeend dankjewel is hier dus op zijn plaats.

Tot ziens!

Namens het bestuur van de stichting Knastercross,
Marleen Cuypers, Marie-José Notten, Guy Cuypers, John Hoedemakers en Fred Knarren.

Dank aan onze hoofdsponsoren